C+ Schoonheid en herstel voor uw voeten en
Gespecialiseerde voetzorg bij dokterspraktijken

Jordens Annick

0473 47 11 15
afspraak boeken

Over Cosmeo+

Een beetje overmezelf zo bent u meteen mee.

 

 

 

Annick Jordens
cosmetics

Parijs

Tijdens haar woonst in het hartje van Frankrijk volgde Annick Jordens verscheidene cosmetische opleidingen: Jean-Pierre Fleurimon & Catherine Sertin: make-up RTL-télévision & styliste couleur; massage Californiën & lymfe drainage méthode Dr. Vodder.

Aromatherapie bij de gekende streek “Grasse” in Zuid-Frankrijk “Parfumeur Galimard” voor het samenstellen van fragrances en het leren werken met basisingrediënten van essentiële oliën.

Aansluitend werkte ze bij Carita Paris (produits capillaires et cosmétiques), hier kon ze haar leer-en werkervaring onmiddellijk toepassen bij high society mensen zoals: de Franse actrice Catherine Deneuve en topmodel Naomi Campbell …

België

Vervolgens werkte ze in België voor : Clarins cosmetica (Bubbe in Braine l’alleud), Christian Dior, Guerlain, Givenchy Cosmetica (Louis Vuitton Moët Hennessy te Brussel). Ze werkte als reizende schoonheidsspecialiste, commercieel afgevaardigde en gaf trainingen in het domein van verzorging van de huid en cosmetica. Hierdoor groeide haar kennis op vele gebieden.

Specialisaties Cosmeo+

Annick Jordens volgt een kijkstage op het oncologisch dagziekenhuis Moca (multidisciplinair oncologisch centrum Antwerpen) van het UZ Edegem.

Cosmeo+ geeft onco-massages op Antwerp 10 miles in samenwerking met Think Pink.

Cosmeo+ geeft onco-massages op de gezondheidsdag en Race for the Cure op de gedempte zuiderdokken in Antwerpen in samenwerking met Think Pink.

Cosmeo+ geeft onco-massages op het oncologisch dagziekenhuis van ZNA Middelheim Antwerpen.

Cosmeo+ geeft onco-massages op het oncologisch dagziekenhuis van de G.Z.A. Sint Augustinus Wilrijk.

Cosmeo+ geeft onco-maquillage bij levensloop Edegem.

Cosmeo+ geeft onco-massage op het oncologisch dagziekenhuis van KLINA Brasschaat.

Cosmeo+ organiseert een infodag over onco-voetverzorging voor Naboram.

Cosmeo+ bezoekt 5dagen inloophuizen van de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK) Gent, Brugge, Leuven en Hospice Coda Palliatieve zorg Wuustwezel.

Cosmeo+ geeft onco-make-up bij Levensloop in Edegem.

Cosmeo+ geeft een interactief moment en opleiding aan professionelen over de oncologische voet in samenwerking met de Bond Moyson Fit&Well2Day Sint-Niklaas.

Cosmeo+ adviseert onco-patiënten over nagelverzorging op de infodag van Borstkanker Vlaanderen vzw in het UZ Antwerpen.