Cosmeo+
massage voor
geestelijke & lichamelijke vermoeidheid

Massage voor geestelijke & lichamelijke vermoeidheid

Voor u als patiënt, hand in hand met uw bestaande therapie

Eerste afspraak

U lijdt aan een chronische ziekte zoals oncologie, diabetici, perifere neuropathie, fibromyalgie, reumatoïde artritis, alopecia, wij vinden uw welzijn belangrijk en vragen daarom om voor aanvang van uw verzorging wat vroeger te komen zodat u ons kan vertellen waarmee wij rekening moeten houden. De eerste afspraak omvat een intakegesprek bestaand uit een: vragenlijst, klachten, ziekteverleden, medicatie, contra-indicaties, hygiënische voorzorg.

geestelijke gezondheid
geestelijke gezondheid
balans
Je balans je evenwicht terugvinden
relaxatie
relaxatie ontstressen

Geestelijke- en lichamelijke vermoeidheid ondersteunen & in balans brengen door massage

Massage biedt geen genezing, maar ontspant en geeft afleiding van de klachten. De massage is het manipuleren van het zachte lichaamsweefsel met de handen met als doel het vaat-,spier- en zenuwstelsel te beïnvloeden, het ondersteunt het herstel van de juiste lichaamsbalans. Het zijn diverse therapeutische herbalanceringsmassages waarbij diepe of intense druk dient vermeden te worden. De massage bevordert het gevoel van welbevinden en de symptomen van angst verminderen significant.. Angst is vaak de psychologische component van misselijkheid en/of braken. De massage zorgt voor ontspanning en afleiding van de klachten.

De behandeling omvat:

Gepersonaliseerde herbalanceringsmassage , een lichaamsbehandeling waarbij specifiek gewerkt wordt naar jouw fysieke en/of emotionele klacht.

Optioneel:

indien geen contra-indicaties:
  • lymfedrainage
  • Borstmassage als een holistische massage (zachte aanraking om opnieuw verbinding met het eigen lichaam en zichzelf te maken).
  • Massage en aquazorg verijkt met aromatische kompressen.
Hieronder vindt u verschillende documenten in PDF vorm van verschillende ziekenfondsen voor een compensatie van de kosten. U kan deze eenvoudig downloaden en printen.