Cosmeo+
hoofdhuidverzorging
haarverzorging & huidverzorging

Hoofdhuidverzorging
haarverzorging & huidverzorging

Voor u als patiënt, hand in hand met uw bestaande therapie

Eerste afspraak

U lijdt aan een chronische ziekte zoals oncologie, diabetici, perifere neuropathie, fibromyalgie, reumatoïde artritis, alopecia, wij vinden uw welzijn belangrijk en vragen daarom om voor aanvang van uw verzorging wat vroeger te komen zodat u ons kan vertellen waarmee wij rekening moeten houden. De eerste afspraak omvat een intakegesprek bestaand uit een: vragenlijst, klachten, ziekteverleden, medicatie, contra-indicaties, hygiënische voorzorg.

schoonheid

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde medische pedicure, persoonlijk advies en professionele schoonheidszorgen en welzijnszorgen met medisch onderbouwde kennis.

haarverzorging huidbijwerkingen & hoofdhuidbijwerkingen behandelen, ondersteunen & verzachten

Elke therapie met radioactieve behandeling of medicatie is een beproeving voor de huid. De huid kan oncomfortabel en ruw aanvoelen, gespannen zijn, jeuken, schilferen, vooral op het gelaat, hoofdhuid en ledematen.

Bij Cosmeoplus+ krijgen patiënten een behandeling met een specifieke zorg aan de huid en hoofdhuid om neveneffecten tegen te gaan en de aandoening te optimaliseren.

Naast de positieve effecten van de producten op de huid- en haarcellen is de emotionele werking van de behandelingen een meerwaarde voor lichaam en geest.

De behandeling omvat:

Advies voor verzorging van uw huid-hoofdhuid. Een passende behandeling om de dermatologische problemen te verlichten met aangepaste verzorgingsproducten.

Vanzelfsprekend worden al onze verzorgingsproducten met zorg geselecteerd en wordt er grondig gewaakt over de INCI-code (International Momenclature of Cosmetics Ingredients).
huidbehandelingen

Verzorgingsproducten

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

product
Skin 1

Beauty product

product
Skin 2

Beauty product

product
Skin 3

Beauty product

product
Skin 4

Beauty product

product
Skin 5

Beauty product

product
Skin 6

Beauty product

Hieronder vindt u verschillende documenten in PDF vorm van verschillende ziekenfondsen voor een compensatie van de kosten. U kan deze eenvoudig downloaden en printen.